Meteen naar de inhoud

Logo borduren bij Wijborduren.nl Tilburg

Logo borduren

Wat hebben wij dan van u nodig?

Allereerst uw logo, in een zo goed mogelijk formaat. Heeft u een vectoren bestand, dan heeft dit de voorkeur. Daarnaast is ook een pdf, jpg, gif of gelijksoortige kwaliteit goed. Kortom hoe beter het bestand is wat u aanlevert, des te beter het resultaat van het borduurwerk straks wordt.

Wat gaan wij doen met uw logo?

Voordat we kunnen starten met borduren, gaan wij uw logo omzetten in een bestand, dat de machine kan lezen. (De zogenaamde “borduurkaart”). Hiervoor gebruiken wij het programma, aps ethos 18. Uw logo wordt op ons scherm geladen en daarna heel nauwkeurig nagetekend. Dit gebeurd in de volgorde, die de machine straks ook zal volgen. Ook de kleurwissels worden aangegeven in het gemaakte programma.

voorbeeld borduurprogramma

Wanneer dit is gebeurd, en de kleuren van de garens is bepaald, kunnen we uw logo gaan borduren. De kledingstukken of een andere soort textiel, gaat inclusief versterking, in de daarvoor bestemde hoepel.  Zo kunnen de kledingstukken snel in de machine worden geklemd.

Nu kunnen wij gaan borduren en komen we tot het volgende resultaat.

De voordelen

Exclusiviteit

Borduren op uw bedrijfs- promotie- of sportkleding geeft een mooie exclusieve uitstraling.

Duurzaamheid geborduurd logo

Omdat een logo borduren veel duurzamer is dan een bedrukking, heeft u langer profijt van uw kleding. Hierdoor is borduurwerk een investering voor jaren.

Grote toepasbaarheid

Borduren van logo’s kan op allerlei soorten textiel; denk daarbij eens aan handdoeken, slabben, caps, T-shirts, bodywarmers, shawls, mutsen, jassen, polo’s, overalls, maar ook op paardendekens, tassen en leer. Daarom zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.