Logo borduren bij Rapid Needle Tilburg.

Logo borduren

Wat hebben wij dan nodig? Allereerst uw logo in een zo goed mogelijk formaat. Heeft u een vectoren bestand dan heeft dit de voorkeur. Daarnaast is ook een pdf, jpg, gif of gelijksoortige kwaliteit goed.

Wat gaan wij doen met uw logo? Allereerst gaan wij uw logo omzetten in een bestand dat de machine kan lezen. Hiervoor gebruiken wij aps ethos 18. Uw logo wordt op ons scherm geladen en daarna heel nauwkeurig nagetekend. Dit gebeurd in de volgorde die de machine straks ook zal volgen. 

voorbeeld borduurprogramma

Wanneer dit is gebeurd en de kleuren van de garens is bepaald, kunnen we uw logo borduren. De kledingstukken gaan inclusief versterking in de daarvoor bestemde hoepel.  Zo kunnen de kledingstukken snel in de machine worden geklemd.

Op deze manier komen we tot het volgende resultaat.

Logo borduren

De voordelen

Exclusiviteit

Een logo borduren op uw bedrijfs- promotie- of sportkleding geeft een mooie exclusieve uitstraling.

Duurzaamheid geborduurd logo

Omdat borduren veel duurzamer is dan een bedrukking, heeft u langer profijt van uw kleding. Hierdoor is borduurwerk een investering voor jaren.

Grote toepasbaarheid

Borduren van logo’s kan op allerlei soorten textiel; denk daarbij eens aan handdoeken, slabben, caps, T-shirts, bodywarmers, shawls, mutsen, jassen, polo’s, overalls, maar ook op paardendekens, tassen en leer. Daarom zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.